Kommunikasjon

Kommunikasjonsrådgivning

Vi hjelper deg å jobbe målrettet med kommunikasjon som virkemiddel, internt og eksternt, for å nå bedriftens mål. KOMENT bistår en rekke bedrifter i arbeidet med kommunikasjonsstrategi, planer og tiltak.

Vi har dessuten spisskompetanse innen visuelt design for digitale og trykte flater, og lager en helhetlig kommunikasjonsprofil som tydeliggjør din merkevare på alle plattformer. Vi veileder i kanalvalg og aktiviteter, og har lang erfaring med å drifte, utvikle og publisere i ulike kommunikasjonskanaler for våre kunder – herunder hjemmesider, sosiale medier, nyhetsbrev m.m.

Digital strategi og markedsføring

KOMENT har bred kompetanse innen markedsføring. Vi jobber med ulike kanaler, og har god oversikt over hvilke løsninger som passer best til ulike utfordringer og mål. Vi hjelper deg med markedsplan, digital strategi, innholdsproduksjon og synlighet i kanaler som er riktige for din bedrift, ditt budskap og målet for aktiviteten.

KOMENT designer og lager hjemmesider, nyhetsbrev, innhold til sosiale medier, printsaker, foliering, annonser og andre salgsutløsende aktiviteter.

Er bedriften din sponsor, kan vi bistå med å få mest mulig ut av sponsoratet. Vi har lang fartstid innen sponsorataktivering, arenareklame osv.

Hjemmesideløsninger 

KOMENT tilbyr design, utforming, implementering og drift av nettsider. Vi har erfaring fra utvikling av alt fra små enkeltsider og kampanjer, til større hjemmesideløsninger med mer omfattende funksjonalitet. 

Profilartikler

Vi leverer alt innen profil-, reklame- og gaveartikler! KOMENT Promo er et av de ledende profileringsselskapene i Norge, og med over 10 000 profilprodukter i nettbutikken har vi et av markedets største sortimenter

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby?

kontakt-oss-img