Reiser

Vintersport

Siden 1998 har vi arrangert reiser for private grupper og bedrifter til noen av de mest attraktive vinterarrangementene i Europa, som verdenscup og VM. Våre prosjektledere kjenner hotellene, vet hvor de beste restaurantene ligger og hvilke tribuneplasser som gir den beste stemningen

Norsk Hus
På de største arrangementene holder vi Norsk Hus, der vi inviterer våre gjester til felles middag og underholdning med norsk husband. Her vil også noen fra de ulike støtteapparatene, utøvere og andre idrettsprofiler være til stede. Norsk Hus er kun for reisende med KOMENT, og er det eneste norske arrangementet av sitt slag.

KOMENT er stolt samarbeidspartner til blant annet Norges Skiforbund Langrenn og  Kombinert, Norges Skiskytterforbund og  Svenska Skidförbundet.

Eventreiser

Det å skape varige minner gjennom aktiviteter og unike opplevelser, står i fokus på alt vi gjør – og det er derfor vi velger å kalle det eventreiser.  

Om du planlegger tur for et firma eller med venner, så gir våre prosjektledere deg kreative og komplette reiseplaner som skreddersys for dine behov. Vi har et nettverk av rutinerte agenter over hele verden, som sørger for at vi kan gi deg de aller beste anbefalingene på hotell, restauranter og aktiviteter for deg og ditt reisefølge.  

Håndballreiser

Norsk håndball er i vinden som aldri før! Vi i KOMENT er derfor svært stolte av å være offisiell reisepartner til Norges Håndballforbund.

De norske håndballjentene har allerede fått en stor plass i hjertet til det norske folket, og etter et forrykende mesterskap i januar 2020 har også håndballgutta for alvor funnet veien inn i de norske hjem.

KOMENT jobber for tiden med turer i forbindelse med kvinnenes verdensmesterskap i Spania i desember 2021, og herrenes europamesterskap i Slovakia og Ungarn i januar 2022.

Golf

KOMENT arrangerer golfreiser til de mest  populære golfbanene rundt om i verden, enten det er som  gruppereise eller firmatur.  Våre mest populære destinasjoner er Spania og Portugal, men vi organiserer og skreddersyr turer til hele verden, og sender grupper til blant annet Irland, Skottland, Frankrike og Italia.  

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby?

kontakt-oss-img